Canon lanserer nye flaggskip; intelligente multifunksjonsenheter for moderne kontormiljøer

Oslo, 20. juli 2016 –Canon, verdensledende leverandør av bildeløsninger, lanserer i dag neste generasjons multifunksjonsenheter, imageRUNNER ADVANCE C5500-serien. Canons femfargers A3 multifunksjonsenheter.

Smart og smartere

De nye enhetene gir en intuitiv brukeropplevelse, takket være en stor og responsiv berøringsskjerm som kan tilpasses brukerens og bedriftens behov. Brukergrensesnittet vil være likt for alle fremtidige imageRUNNER ADVANCE-modeller, i likhet med avanserte personlige funksjoner som kan sikre en enkel og tilpasset opplevelse på tvers av hele produktutvalget.

Avkastning på investeringer

imageRUNNER ADVANCE C5500-serien representerer klassens beste ytelse samtidig som organisasjonens effektivitet forbedres. Canons universelle Login Manager-programvare sikrer en unik kombinasjon av brukerbasert verifisering, personlig funksjonskontroll og full ytelsesoversikt, noe som bidrar til en betydelig kostnadsredusert dokumentproduksjon. Enhetene lar seg lett integrere med uniFLOW-programvare, Canons omfattende og skalerbare programvareplattform for utstyr, utskriftsstyring og smarte skanneløsninger som gir økt kontroll. Enkel integrering med business-programvare og Cloud-baserte økosystemer sikrer at imageRUNNER ADVANCE C5500-serien er umiddelbart kompatibel med eksisterende prosesser og mobile løsninger.

Enkel, intelligent, digital

Informasjonsstyring er en stadig økende prioritet for moderne bedrifter, og imageRUNNER C5500-serien er designet for digitalisering. Rask skanneprosess registrerer raskt papirbaserte data, og de intelligente enhetene kan også skanne og konvertere dokumenter til søkbare PDF-filer, Microsoft® Word- og Microsoft® PowerPoint-filer. Tosidige dokumenter skannes i én omgang med en dokumentmater som har kapasitet på opptil 150 originaler, dermed sikres sømløs digitalisering også for bedrifter med store mengder papirdokumenter.

Canons unike ekspertise og avanserte bildeteknologi leverer jevn suveren kvalitet. V2 (Vivid & Vibrant) bildeteknologi sikrer en enestående fargekvalitet på et stort utvalg medier, også ved store volumer, og fullføringskapasiteten imponerer gang på gang og sørger for at dokumentene skiller seg ut fra mengden.

Magnus Blegen, markedsdirektør i Canon Norge, kommenterer:

– imageRUNNER ADVANCE C5500-serien er designet for å gi maksimal avkastning på investeringene, ved å minimere behovet for vedlikehold og nedetid samtidig som produktiviteten styrkes. Verdien ligger i denne seriens evne til å opprette, styre og dele dokumenter og informasjon på en sømløs måte i hele organisasjonen. Vår produktserie leveres med en ny felles plattform som vil redusere behov for administrasjon, tid og innsats, og som sikrer at alle ansatte får tilgang til en teknologi som lar dem arbeide på en digitalt effektiv måte. imageRUNNER ADVANCE C5500-serien tilbyr alle disse fordelene på en kostnadseffektiv måte, gjennom hele arbeidsprosessen, og tilpasses sømløst ethvert arbeidsmiljø.

Konsistent kvalitet

En enorm papirkapasitet på 6 350 minimerer tiden du bruker på påfylling, mens statusmeldinger overvåker ytelsen til enhver tid. Canons nye imageRUNNER ADVANCE sin smarte, tilpasningsdyktige teknologi sørger for at programvaren alltid er oppdatert og klar for kontinuerlig optimal ytelse. Canons styringsverktøy gir sentralisert kontroll over hele produksjonsprosessen og sikrer at alt utstyr kan oppdateres, inaktive enheter kan slås av via fjernkontroll, måleravlesninger kan innhentes og adressebøker og skriverdrivere kan styres i samsvar med dette. Kombinert med Canons Managed Print Services (MPS), bidrar denne proaktive styringen og kontinuerlige optimaliseringen av infrastrukturer og relaterte prosesser til å spare penger, øke effektiviteten og styrke bedriftens totale produktivitet.

imageRUNNER ADVANCE C5500-serien vil være tilgjengelig over hele Europa fra1. september.