Canon lanserer tre nye imageRUNNER ADVANCE-serier med multifunksjonsskrivere til moderne kontormiljøer

Canon Europa, en verdensledende leverandør av bildeløsninger, lanserer i dag tre nye serier med multifunksjonelle skrivere – imageRUNNER ADVANCE C255/355, imageRUNNER ADVANCE C3500 og imageRUNNER ADVANCE 4500.

De tre seriene er utviklet for å gi samme brukeropplevelse både for de som bruker maskinen, og de som administrerer den. Med intuitive kontroller og enkel tilkobling kan de nye modellene enkelt inngå som en del av dagens mer komplekse kontormiljøer. De kan integreres med et bredt spekter av dokumentflytløsninger som gir kontroll over de totale eierkostnadene og klasseledende ende-til-ende-sikkerhet i en kompakt formfaktor.

En kraftig plattform med felles funksjonalitet

De nye multifunksjonsskriverne er utstyrt med den nyeste imageRUNNER ADVANCE-plattformen, noe de har felles med de etablerte 6500-, C5500- og C7500-seriene. Denne felles plattformen er utviklet for å hjelpe kundene med å bli mer produktive på arbeidsplassen blant annet takket være et smarttelefon­inspirert brukergrensesnitt som går igjen i hele serien. Plattformen gir i tillegg smart oversikt over utskriftskostnadene, fjernadministrasjon og enestående driftseffektivitet.

Mobile muligheter

Canons tilnærming til mobilitet er at det skal være mulig å arbeide hvor som helst på en sikker måte og med de beste løsningene. Dette prinsippet støttes av en rekke funksjoner som finnes på samtlige tredjegenerasjons imageRUNNER ADVANCE-modeller, og her spiller de nye funksjonene og mulighetene for mobilt arbeid en avgjørende rolle. Plattformen legger til rette for fleksible arbeidsplasser med mobile tilkoblingsmuligheter samt en rekke konfigurasjons­muligheter som sørger for god balanse mellom funksjonalitet og sikkerhet. Moderne arbeidsflyter krever at det er mulig å koble til eksterne ressurser og jobbe fleksibelt. Plattformen støtter denne utviklingen og kan skilte med et omfattende utvalg funksjoner for å koble til enheter, utføre oppgaver og overføre dokumenter på tvers av hele virksomheten. Plattformen glir sømløst inn i en rekke moderne kontorløsninger og støtter et stort utvalg programmer for mobil dokumenthåndtering, inkludert Apple® AirPrint®, Google Cloud Print og MOPRIATM. imageRUNNER ADVANCE-plattformen fungerer problemfritt med Canons uniFLOW-tjeneste for dokumenthåndtering, som gir tilgang til avanserte funksjoner i fleksible arbeidsmiljøer som er avhengig av smartenheter, samtidig som sikkerheten og effektiviseringen forbedres ytterligere.

Ledende digital dokumenthåndtering

Digitalisering av dokumenter fremmer samarbeid og produktivitet ved at de ansatte enkelt får tilgang til dokumentene de trenger uansett hvor de befinner seg. imageRUNNER ADVANCE-plattformen har avanserte funksjoner for dokumentskanning som registrerer informasjon hurtig og nøyaktig for rask og effektiv dokumenthåndtering. Canons teknologi gjør det enklere å opprette filer, konvertere dem og gjøre dem redigerbare slik at de kan behandles i programmer for automatisering av forretningsprosesser eller sendes til lagring i nettskytjenester som for eksempel Google Drive, Evernote og Dropbox – funksjoner som legger til rette for samarbeid i moderne kontorrutiner.

Avkastning på investeringen

I tillegg til å utvikle klasseledende maskinvare har Canon bygget imageRUNNER ADVANCE-systemet rundt en intuitiv serviceinfrastruktur. Teknikere og administratorer kan sjekke statusen på enhetene og få informasjon om eventuelt nødvendig vedlikehold eksternt på PC-en eller på mobile enheter, noe som gir raskere responstid og øker sannsynligheten for at eventuelle problemer kan løses på første forsøk.

Dan Woodstock, Product Marketing Manager hos Canon Europa sier: “Med de tre nye seriene bygger Canon videre på de bransjeledende kvalitetene til imageRUNNER ADVANCE-serien, som nå rommer Canons hittil sterkeste utvalg av produkter som gir kundene bedre oversikt over de totale utskriftskostnadene. Som teknologi som inngår i utrullinger av administrerte utskriftstjenester (MPS) er disse enhetene designet for å passe inn i travle, moderne arbeidsmiljøer med minimal innvirkning på plass- eller ressursbruk. Dokumenter og dokumentinnhold blir stadig viktigere for virksomheter, og de nye enhetene spiller en sentral rolle ved å gjøre arbeidsflytene raskere og mer intuitive.”

“Virksomheter ønsker i stadig større grad å gjøre arbeidsmiljøene mer fleksible slik at de ansatte kan jobbe på den enheten de selv ønsker, samtidig som sikkerheten og kostnadskontrollen opprettholdes. Canon har utviklet den nyeste generasjonen av imageRUNNER ADVANCE-plattformen med fokus på dette, og med felles grensesnitt og nettskytilkobling vil plattformen dekke virksomhetenes behov etter hvert som de vokser i mange år fremover.”

De nye seriene er tilgjengelige fra februar 2017.

Nøkkelfunksjoner:

imageRUNNER ADVANCE C3500-serien

  • Farger
  • 20/25/30 sider/min
  • A3

imageRUNNER ADVANCE C255/355-serien

  • Farger
  • 25/35 sider/min
  • A4

imageRUNNER ADVANCE 4500-serien

  • Sort-hvitt
  • 25/35/45/51 sider/min
  • A3

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med oss.