Det nye flaggskipet er her

Canon imagePRESS C10000VP er et begrep, med produktivitet, kvalitet og driftssikkerhet helt i toppklassen. Nå videreføres suksesshistorien, til imagePRESS C10010VP.

Nye markedsmuligheter, bedre lønnsomhet

Når Canon nå lanserer siste tilvekst til imagePRESS-teknologi i det mest produktive segmentet, snakker vi om å bringe nye markedsmuligheter og mer produktivitet til kundene, samtidig som en av bransjens aller mest pålitelige teknologiplattformer videreføres. De siste årene er imagePRESS C10000VP installert i imponerende 15.000 enheter i EMEA-regionen, derfor er det naturlig at det knyttes store forventninger til etterfølgeren. Ser vi nærmere på hva imagePRESS C10010VP bringer med seg, tyder alt på at disse oppfylles.

Automatisering i egen klasse

Høy driftssikkerhet og lave produksjonskostnader er en forutsetning for suksess, og Canons nyvinning kan produsere 6960 trykk i timen, «Mixed Media Output» 116 A4-sider i minuttet uavhengig av mediavalg eller gramvekt. Samtidig er teknologien utviklet for å gi minimalt med nedetid, også når det produseres døgnkontinuerlig. Nye automatiseringsfunksjoner for å sikre perfekt register og stabil trykkvalitet gir enda flere trykk pr skift, med lav bemanningsgrad, og Canons doble fikseringsenhet sikrer full produktivitet også når samme jobb inneholder ulike materialtykkelser og overflater. Når vi også kan røpe at imagePRESS C10010VP trykker direkte på mer holdbare og vannbestandige materialer enn forgjengeren, blir det neppe overraskende at Canons produktsjef Bjørn Frantsen gleder seg til å vise frem Canons nye flaggskip til et kravstort marked.

– Vi har gledet oss stort til dette øyeblikket. Mange produksjonsbedrifter ønsker å tilby nye kreative muligheter til kundene sine, det oppfyller vi her med trykk på bannere med lengde opptil 1300 mm, automatisk tosidig trykk på materialer inntil 762 mm lengde, en helt unik mater for bannere, bedre trykk på papir med overflatestruktur og høy produktivitet helt opp til 400 grams materialer. Canons CV-toner har unik oppbygging og gir suveren holdbarhet og bedre overføring. Oppsummert er det alt du forventer av et flaggskip i imagePRESS-serien, pluss enda litt mer, forsikrer Bjørn Frantsen.

Og hvis du skulle være i tvil; vi betegner 10010 som «titusenogti». Da vet du at arven etter «titusen» er ivaretatt og at du får den kraftigste imagePRESS-teknologien i sin aller nyeste utgave.