Invitasjon til inspirasjonsdag

Konkurransen om vår oppmerksomhet er skyhøy på digitale plattformer. I løpet av noen tidels sekunder tar vi stilling til om vi «klikker» eller «skroller» videre. I en slik hverdag har en fysisk trykksak lengre levetid, og dersom du er kreativ har du muligheten til å skille deg ut og treffe målgruppen. Korte frister, små opplag og behov for hyppig oppdatering av innhold gjør at det ikke alltid er lønnsomt å bestille trykksaker eksternt.

Vi ønsker å gi deg inspirasjon til hvordan du selv enkelt kan produsere profesjonelle trykksaker, som brosjyrer, produktkataloger, bannere, plakater, trykte konvolutter, visittkort, m.m. av ypperste kvalitet. Vi vil også vise emballasjeløsninger som gjør deg i stand til å lage gaveesker/prototyper in-house.

Arrangementet passer for deg som jobber i reklamebyrå, i en markedsavdeling og for alle som har behov for å produsere trykksaker i små opplag med høy kvalitet, både i små og store formater.
Innhold: • Presentasjon av nye tjenester og løsninger. • Demo av kreative muligheter på imagePRESS C165. • Demo av våre storformatsløsninger. • Nye og kreative muligheter med ferdiggjøring

Håper at du har anledning til å sette av en time sammen med oss 24. september.

PRAKTISK INFO OG PÅMELDING Av Covid-19 hensyn så legger vi opp til eget tidspunkt for hver besøkende.
Vi byr på forfriskninger og sørger for at du får en god og trygg opplevelse hos oss. Torsdag 24. september kl. 10:00-15:00.

Sted: Ingeniør Rybergsgt. 99, Drammen. Program starter hver hele time: kl. 10.00, 11.00, 12.00, 13.00 og 14.00

Meld din ønsket oppmøtetid i påmeldingen.

Påmelding til frokostseminar