God kaffe bidrar til glede og trivsel på arbeidsplassen, og gjør at besøkende får et godt førsteinntrykk av din virksomhet.

Vi nordmenn ligger helt i verdenstoppen når det gjelder kaffekonsum. Det er enkelt å lage kaffe, men mye skal klaffe for å lage «den gode kopp kaffe» i et kontormiljø.

Kaffebryggeren har som målsetting å levere den beste kaffe til kontoret. Vi har tro på at kombinasjonen av utsøkte kaffebønner fra Bergstrands Kafferosteri, unike kvalitetsmaskiner fra Etna og vårt servicekonsept er det som skal til for å lykkes med vårt løfte.

Vi overlater ikke SMAK til tilfeldigheter.

Steng

Kvalitetskaffe fra Bergstrands Kafferosteri - så du kan smake, like og nyte

Vi har valgt Bergstrands Kafferosteri som leverandør av kvalitetskaffe. Bergstrands Kafferosteri ble etablert 1891 og har gjennom 5 generasjoner utviklet sin lidenskap for kaffe. De tenker i lange linjer og firer aldri på kvaliteten.

Les mer
Steng

Sveitsisk kvalitetsbrygger sikrer den gode smaken

En god kaffemaskin er helt avgjørende for at kaffen skal smake godt hver dag. Vi har valgt kvalitets-maskiner fra ETNA. Den unike Braumann bryggeren yter kaffen fra Bergstrands Kafferosteri full rettferdighet. Sveitsisk kvalitet, for smakens skyld.

Les mer

Kompromissløs service - din garanti for smak og opplevelse

Vi ønsker at du skal nyte god kaffe hver dag, hele året. Gjennom vår serviceavtale sørger vi for at vår kaffe alltid lever opp til dine høye forventninger. Regelmessig service, driftsgaranti og kort responstid. Ingen overraskelser, kun god kvalitetskaffe.

Les mer

Visste du at

Norge ligger helt i verdenstoppen mht. kaffekonsum. I snitt drikker vi 5 kopper kaffe hver dag! Det betyr at kaffe er viktig i vår kultur og at den har en svært sentral plass på arbeidsplassen.

Les mer

Fra belgfrukt til kaffekopp

Kaffebønnens ferd er lang før den havner i våre maskiner. Det er en omfattende prosess før den varme drikken kan nytes på deres kontor.

Les mer

Samarbeid som varmer på flere plan

Canon Business Center i Buskerud har inngått samarbeidsavtale med Kirkens Bymisjon i Drammen. Samarbeidsavtalen bidrar til endringer og muligheter for mennesker i Drammensområdet. Avtalen omfatter viktige økonomiske bidrag til Kirkens Bymisjon arbeide i Drammen og ressurser i form av vår kompetanse og produkter til nytte i deres arbeidshverdag.

Alle våre kaffekunder støtter Kirkens Bymisjon hver gang de tar en kopp kaffe.
Når du kjøper en pose kaffe av Kaffebryggeren, så går kr 1,50 til Kirkens Bymisjon.

Ta kontakt i dag for god kaffe til din bedrift!

Finn Martin Paulsen