Kvalitetskaffe fra Bergstrands Kafferosteri - så du kan smake, like og nyte

Bergstrands Kafferosteri velger sine råvarer med kjærlighet. For det norske markedet er det utviklet egen unik blanding. Denne er tilpasset våre ganer og ikke minst til kaffemaskinene som vi leverer.

De fleste kaffeprodusenter brenner kaffebønnene i 5-6 minutter på høy temperatur, de er opptatt av volum og produktivitet. Bergstrands Kafferosteri tar seg litt bedre tid, for smakens skyld. De brenner kaffebønnene i opp til 15 minutter på lavere temperatur.  På denne måten blir kaffebønnen likt brent helt inn i kjernen og de lykkes dermed å få frem et rikere aromabilde, noe fører til at du kan nyte en den gode kopp kaffe, hver gang.

Bergstrands Kafferosteri har tatt noen valg gjennom årene. De har valgt kvalitet og miljø som viktige ledetråder for sin drift.

Bli bedre kjent med Bergstrands Kafferosteri

Ta kontakt i dag for god kaffe til din bedrift!

Finn Martin Paulsen
Lars Normann