Kaffeavtale

«Vårt kundeløfte er å levere den beste kaffe til kontoret.»

En god kopp kaffe skaper glede, trivsel, gode resultater og fornøyde kunder!

Vi har tro på at kombinasjonen av utsøkte råvarer, kvalitetsmaskiner og vårt servicekonsept er det som skal til for å lykkes med levere vårt kundeløfte. Det handler om leverandørvalg og vår service-ærgjerrighet. Vi overlater ikke SMAK til tilfeldigheter.

Den gode kopp kaffe

Bergstrands Kafferosteri har utviklet egen blend for det norske markedet. Denne er tilpasset vår gane og ikke minst til de maskinene vi leverer. Dersom du sørger for godt renhold av maskinen, så garanterer vi at kaffen smaker godt hver gang. Alle maskiner som settes ut er kalibrert opp mot valgt kaffetype iht. vår standard. Dersom du ønsker justeringer iht. dine preferanser, så kan bistår vi gjerne med det.

 

Driftsgaranti

Vi leverer kvalitetsmaskiner som er driftssikre og som yter kaffen fra Bergstrands Kafferosteri den fulle rettferdighet. Kaffeavtalen dekker alle deler og arbeidstid i forbindelse med servicebesøk. Ved feil eller driftsavbrudd bistår vi på telefon eller rykker ut ved behov med sertifisert servicepersonell.

 

Kaffeambassadør

Renhold av kaffemaskinen er svært viktig for at vi skal være i stand til å levere “den gode kopp kaffe”.

Den kaffeansvarlige hos våre kunder derfor en svært viktig person for oss. Vi utdanner minimum en kaffeansvarlig som har ansvaret for et enkelt renhold av maskinen.

Ta kontakt i dag for god kaffe til din bedrift!

Finn Martin Paulsen