Med hovedkontor i Drammen som dekker alle funksjoner er vi aldri langt unna. Vi har vært markedsleder i Buskerud i snart 20 år og besitter en kompetanse som kommer deg til gode.

I Canon Business Center Buskerud trekker vi det beste ut av 2 verdener. Vi har et lokalt eiet firma med alle funksjoner lokalisert i Drammen. Dette gir deg som kunde en trygghet om at vårt fokus er på de lokale kundene. Samtidig er vi som den eldste forhandleren til Canon og gjennom vår status som et Canon Business Center tett knyttet til Canon.

Konsentrasjon

Vi har valgt bort en rekke produktområder for å bli best mulig innenfor vårt kjerneområde. Derfor kan våre selgere gi deg en god hjelp når du ønsker å optimalisere dine dokumenter og dokumentflyt. På samme måte kjenner våre teknikere våre løsninger godt. Hver måned måler vi våre kunders oppfatning av oss. Svaret vi får fra disse undersøkelsene er at vi har Norges mest fornøyde Canon kunder!

Service

Vi mener at det å ha en lokal servicekoordinering som kjenner kundene er viktig. Du skal slippe å gå gjennom «20 spørsmål» fra en operatør som ikke vet om de prater med en kunde i Danmark eller i Buskerud. Vi er totalt 8 personer i vår tekniske avdeling og har kontroll på alle funksjoner. Således utfører vi selv klargjøring av nye maskiner, samt transport og installasjon av disse. Dette gjør at vi kan tilpasse oss dine behov. Våre teknikere er alle sertifiserte på sine områder, og har lang erfaring. Vi besitter også en stor kompetanse innenfor våre ulike softwareløsninger. Som markedsleder gjennom snart 20 år har vi svært mange referansekunder.

Kvalitetsprodukter

Gjennom Canon får vi produkter som er markedsledende både når det gjelder maskiner og software. Canon bruker hele 8% av sin omsetning til forskning og utvikling og er rangert blant verdens mest innovative selskaper. I Norge og Buskerud har Canon vært markedsledende i en årrekke. Våre kunder velger en helhet bestående av god service og gode produkter/løsninger. Et ledd i vår streben etter god kvalitet, så er vi også lokalt blitt Miljøfyrtårnsertfisert.

Finn Martin Paulsen
Bob Stokka
Ronnie Bech
Richard Engelstad
Philippe Zürcher
Terje Halstensen
Svein Bergsrud
Vidar Esperum
Jon Mjøberg
Arne Haug
Marianne Aaby
Ellen Frøiland

Ønsker du å bli en av oss?

Vi er alltid åpne for å snakke med dyktige folk.
Send oss gjerne en åpen søknad!

Velg trygghet og miljø

Stadig større krav til teknisk utstyr i bedriften krever en solid partner. Canon tilbyr trygghet, service og en sterk miljøprofil

Les mer