Samhandling i praksis!

Trebo og Canon Business Center Buskerud er stolte sponsorer av Strømsgodset.

Begge virksomheter er opptatt av et sterkt lokalt næringsliv og benytter aktivt sponsorpoolen til å pleie relasjoner og knytte nye kontakter.

Trebo er en totalentreprenør som jobber med alt fra privatboliger til større eiendomsprosjekter.

«For et selskap i sterkt vekst er det viktig å fokusere på kjernevirksomhet. Tid er knapphetsfaktor og våre støttesystemer må bare virke.

Da vi nylig skulle oppgradere multifunksjonsprinter var det derfor naturlig å ta en prat med Canon Business Center Buskerud.

Med innovative løsninger og lokal service er vi i Trebo trygge på at Canon er riktig leverandør for oss» – Alexander Aas, DL Trebo.

Canon Business Center Buskerud leverer utskriftsløsninger, møteromsløsninger, infoskjermer og kaffeløsninger gjennom datterselskapet Kaffebryggeren AS.

«Strømsgodset og svært mange at sponsorene til Godset benytter oss som leverandør av utskriftsløsninger, men det føles alltid ekstra godt å ønske nye kunder som Trebo velkommen.

Vi skal sørge for å leve opp til Trebo sine forventingene og har tro på at dette er starten på et langvarig samarbeid.» – Finn-Martin Paulsen, DL Canon Business Center Buskerud.

Begge er enige om at det å handle av hverandre innad i sponsorpoolen er bærekraftig på så mange måter

og oppfordrer alle til å se etter leverandører lokalt når man skal gjøre anskaffelser.